0

Heikki Rongas etsii kumppania tv-ohjelmassa

– SAIN KYLLÄ nukuttua hyvin, vaikka jännitti tosi paljon, naureskeli Miehikkälän Kalliokoskelta MTV:n Maajussille morsian -ohjelmaan mukaan lähtenyt Heikki Rongas, 29, tiistaina aamulla.
Jännityksen aihe oli maanantai-iltana lähetetty esittelyjakso, jossa uudet maajussit esiteltiin kaikelle kansalle.
Ohjelmassa Heikki istui kahvilla ystäviensä Aapo Takalan ja Tanja Hanskin kanssa. Myöhemmin soitettiin kitaraa ja laulettiin.
Samalla keskusteltiin siitä, millaista kumppania Heikki etsii rinnalleen. Hän kertoi, ettei pitkäkään välimatka ole este ja että Kalliokosken kotipaikkakin voidaan valjastaa taas ”oikeaksi” maatilaksi, jos emäntäkokelas niin haluaa.
Ohjelmassa kävi hyvin ilmi, että Heikki on luova ja taiteellinen kaveri, jolta hoituu niin piirtäminen, maalaaminen kuin musiikkikin, mutta myös kotitalon remonttihommat sujuvat. Lisäksi hän harrastaa lavatansseja.
– Ihan hyvä pätkä siitä tuli, Rongas kommentoi itse ohjelman nähtyään.

Seuraavassa vaiheessa uudet maajussit odottelevat kirjeitä morsian- ja sulhasehdokkailtaan. Kirjeiden tulee olla perillä 13. huhtikuuta, mutta MTV:n netin kautta niitä voi lähettää 18. huhtikuuta saakka.
– Joskus alkukesällä sitten aloitetaan kuvaukset ja sarjahan tulee ulos syksyllä, Rongas kertoi.
Ohjelmaan lähtemisestä hän päätti viime syksynä.
– Eihän tässä ole vielä naimisiin joutunut ja ikääkin tulee kohta 30 vuotta. Tästä oli puhuttu jo aika monen kanssa, mutta sitten viime syksynä Alastalon Stiina sanoi, että hän ilmoittaa minut sinne, joten siellä nyt ollaan mukana, hän naureskeli.

Kommentteja aiheesta “Heikki Rongas etsii kumppania tv-ohjelmassa

  • 21.3.2017 at 15:21
    Permalink

    Morsiamen etsiminen työhaastatteluperiaatteella, paras esitys voittaa paikan. Rohkea teko.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Hankitko aidon joulukuusen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä