0

Ambulanssista tehdyt valitukset hylättiin

Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän Carean hallitus hylkäsi kaksi ambulanssin sijoituksesta tehtyä valitusta tämänaamuisessa kokouksessaan. Näin ollen aikaisempi päätös sijoittaa Kaakonkulman ambulanssi Miehikkälään jää voimaan.
Carean toimitusjohtaja Annikki Niiranen kertoo, että virolahtelaisten tekemät kaksi valitusta eivät antaneet aihetta toimenpiteisiin.
– Niistä ei tällä kerralla äänestetty, vaan hallitus katsoi, etteivät valitukset anna aihetta toimenpiteisiin. Alkuperäinen esityshän oli toisenlainen, mutta hallitus päätti edelliskerralla niin, että sijoituspaikka on Miehikkälä ja sen mukaan eletään, Niiranen kommentoi asiaa tuoreeltaan.
Ambulanssin sijoittamisesta tekivät valituksen Virolahden kunta ja kunnanvaltuutettu Seppo Pirttimäki (sd.).

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä