0

Rautiasta tulee nyt K-Rauta

Virolahden Rautia uudistaa myymälänsä osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta ja Rautia-kaupat uudistuvat kevään aikana. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.
Rautia K-maatalous Virolahden muutostyöt alkavat tänään, ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta K-maatalous Virolahdeksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.
K-rauta- ja Rautia-kauppoja uudistetaan tällä hetkellä ympäri Suomea uusiksi K-Raudoiksi ja keväällä lanseerataan uudistunut K-Rauta-ketju. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.
– Nyt tapahtuva uudistus ja siihen tehtävät panostukset ovat herättäneet henkilökunnassamme innostusta. Olemme yhdessä rakentamassa Virolahteen entistä parempaa ja monipuolisempaa rautakauppaa. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja luotettava paikka asioida varsinkin silloin, kun kodin kunnostaminen tai rakentaminen on ajankohtaista, kauppias Raine Hallikainen kertoo Keskon aluetiedotteessa.

Uudistuva K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.
– Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa, K-Raudan ketjujohtaja Antti Ollila korostaa.
Kaupan yhteydessä toimiva SEO-huoltamo jatkaa toimintaansa entiseen tapaan.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä