0

Rohkeasti kohti tulevaisuutta

Kunnan tehtävänä on huolehtia asukkaidensa palveluista. Tulevaisuudessa sosiaali- ja terveyspalvelut ovat siirtymässä maakunnan hoidettaviksi.
Kuntavaaleja käydään tänä keväänä erikoisessa tilanteessa. Uudistuksen tarkka sisältö ei ole vielä selvillä. Tässä tilanteessa oman kotikunnan on oltava valpas edunvalvoja. Oman terveysaseman ja ikäihmisten asumispalveluiden säilymisen puolesta on tehtävä kaikki mahdollinen.
Samalla meidän on uskottava kotikuntamme mahdollisuuksiin ja oltava kekseliäitä sen kehittämisessä. Hihat on käärittävä ja käytävä töihin Miehikkälän kehittämiseksi. Silloin Miehikkälä pysyy ja vahvistuu elinvoimaisena kuntana, joka pystyy tarjoamaan toimivat palvelut, hyvän, terveellisen ja turvallisen elinympäristön.
Tarvitaan uusia työpaikkoja ja yrityksiä. Koulut, monipuoliset kulttuuri- ja liikuntapalvelut parantavat viihtyvyyttä ja elämän laatua. Lapsiperheille tärkeistä asioista on pidettävä huolta.
Ikäihmiselle oma koti on paras paikka asua. Ja hyvä hoitokin on kodinomaista. Jokaisen omia valintoja, oikeutta elää täyttä ja hyvää elämää on kunnioitettava elämänkaaren kaikissa vaiheissa.
Tänä vuonna Miehikkälän kunta viettää 130-vuotisjuhlia. Oman kunnan perustaminen oli aikanaan rohkea teko. Se todistaa uskosta tulevaisuuteen ja halusta tehdä työtä yhteiseksi hyväksi.
Tänäänkin tarvitaan rohkeutta, kekseliäisyyttä ja päättäväisyyttä. Tarvitaan työtä yhteiseksi hyväksi ja paremman tulevaisuuden eteen.
Yhdessä taidolla ja sydämellä!
Matti Astola (kok.)
Miehikkälä

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä