0

Charles Nyberg koululaisten suosikki

Virolahden yläasteen ja lukion järjestämissä kuntavaaleissa selväksi ääniharavaksi nousi perussuomalaisten Charles Nyberg. Hän sai 18 ääntä, kun äänestäjiä oli 102.
Nybergin suosi ei kuitenkaan riittänyt siihen, että perussuomalaisista olisi tullut Virolahden suurin puolue. Keskusta säilytti asemansa suurimpana seitsemällä paikalla, perussuomalaiset oli kakkonen kuudella paikalla. SDP ja kokoomus saisivat koululaisäänestyksen perusteella valtuustoon kumpikin neljä paikkaa.
Henkilökohtaisissa äänissä kakkonen oli kokoomuksen Nikolay Dubrovskiy yhdeksällä ja kolmonen demareiden Roope Rantala kahdeksalla äänellä.
Koululaisvaalien äänestysprosentti oli 80,31. Äänioikeutettuja oli 127. Hylättyjä ääniä uurnaan kertyi yhdeksän kappaletta.
Virolahden yläkoululla ja lukiossa on perinteisesti järjestetty varjovaalit oikeiden vaalien alla. Tällä pyritään innostamaan nuoria osallistumaan ja kiinnostumaan yhteiskunnallisista asioista.

Koululaisvaalit, valtuustoon valitut: Anton Yrjönen (kesk.) 6 ääntä, Charles Nyberg (ps.) 18, Roope Rantala (sd.) 8, Nikolay Dubrovskiy (kok.) 9, Marika Rikkola (kesk.) 6, Jari Harju (ps.) 2, Vappu Kuokka (kesk.) 5, Janne Tolvanen (sd.) 3, Virpi Rökman-Pakkanen (kok.) 5, Ronald Bos (ps.) 2, Heli Varjakoski (kesk.) 3, Ilkka Kurkela (kesk.) 2, Sanna Malm (ps.) 1, Kaarlo Makkonen (kok.) 1, Seppo Peltola (sd.) 3, Minna Yläkäs (kesk.) 2, Lea Ikonen (ps.) 1, Kimmo Hellstén (kesk.) 2, Helena Eriksson (kok.) 1, Sanna Krouvi (sd.) ja Jesse Nyberg (ps.) 1.

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä