0

Kymmenen siltaa jo liikenteellä

E18 Hamina–Vaalimaa -hankkeen kaikki siltapaikat ovat vähintäänkin työn alla ja kymmenen siltaa on jo valmiina ja liikenteen käytössä, kerrotaan tietä urakoivan YIT Rakennus Oy:n kuukausitiedotteessa.
Haminan ja Vaalimaan välille rakennetaan tai korjataan kaikkiaan 45 siltaa. Uusia siltoja tulee moottoritien varrelle 41. Lisäksi korjataan kolme siltaa valtatie 7:n varrella sekä yksi silta Saarasjärventiellä. Hankealueelle rakennettavista silloista kymmenen on jo valmiina.
Siltatyöt etenevät niin, että 33 siltakantta on betonoitu ja tämän kuun aikana Saarasjärventien risteyssilta saa myös kannen. 20 silloista on vesieristetty.

Myös moottoritielinjauksen massanvaihtotyöt on nyt saatu päätökseen. Yhteensä koko linjauksella on massoja vaihdettu noin 1,7 miljoonaa kiintoteoreettista kuutiota.
Vaalimaan tunneleissa on puolestaan käynnissä verhousrakenteen viimeistelytyöt. Kuilun yläpäässä on käynnissä teknisen tilan laitteiston asentaminen. Läntisellä suuaukolla on käynnissä betonitunneleiden viimeistelytyöt sekä elementtien asentaminen.
Huhtikuun aikana osa hankkeen kesätyöntekijöistä aloittaa työt. Hankkeelle on palkattu kesätöihin työnjohto- ja haalariharjoittelijoita.

Kommentteja aiheesta “Kymmenen siltaa jo liikenteellä

  • 7.4.2017 at 16:47
    Permalink

    Ainakin Mattilantien risteyssilta on korvattu ahtaalla, kuoppaan rakennetulla tunnelilla. Vielä pari kuukautta sitten työmaan tiedottaja vakuutti Facebookissa, että alkuperäisen suunnitelman mukainen silta siihen tulee, mutta nyt kuopassa on vain ahdas tunneli, jonka eteläpuolella on suon tasaan rakennettu tie ja pohjoispuolella jyrkkä mäki. Loppuivatko rahat?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Muuttaako valoisa aika unirytmiäsi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä