Ansaitseeko sauna oman liputuspäivän?

Suomen Saunaseura kerää nimiä adressiin, jonka tavoitteena on saada kesäkuun toisena lauantaina vietettävä suomalaisen saunan päivä vakiintuneeksi liputuspäiväksi. Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden loppuun asti kestävässä kampanjassa on tavoitteena saada adressiin sata tuhatta allekirjoittajaa.

Saunaseura sanoo, että sauna edustaa suomalaisuutta aidoimmillaan, ja on siksi oman liputuspäivän arvoinen asia. Miten on, ansaitseeko sauna oman liputuspäivän? Ota kantaa ja kommentoi myös sitä, miksi olet liputtamisen puolesta tai sitä vastaan. 

Ansaitseeko sauna oman liputuspäivän?

 • Ei (64%, 45 ääntä)
 • Kyllä (36%, 25 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 70

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Ansaitseeko sauna oman liputuspäivän?

 • 12.7.2017 at 19:37
  Permalink

  Kyllä ansaitsee. Onhan sauna meille tärkeä paikka, itse nautin saunan löylyistä parhaiten omalla mökillä merimaisemia ihaillen, pehmeät löylyt. Eikö ennen paljon saunassa synnytty ? Kyllä sauna ansaitsee liputuspäivän, kesällä 🙂

 • 15.7.2017 at 13:00
  Permalink

  Saunalla on pitkät perinteet Suomessa. Maailmalla on varmasti turhempiakin liputuspäiviä, joten miksei mekin voitaisi asettaa saunalle oma liputuspäivä? Ei se ole tämän liputuspäivän vastustajilta pois, jos lippu on salossa ylimääräiset 12 tuntia vuodessa.

 • 17.7.2017 at 13:57
  Permalink

  Pitää paikkansa, että sauna kuuluu suomalaisten elämään, mutta … ei !
  Tottakai liputussääntöjen mukaan kukin Suomessa asuva voi liputtaa silloin, kun on juhlan aika. Jos kaikille mahdollisille asioille valitaan liputuspäivä, liputuksen juhlallinen alkuperäinen merkitys kokee bankrotin, eikä edes vuoden kalenterin päivät riitä jakamaan jokaiselle omaa liputuspäivää.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko verotusta varaa kiristää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä