Kierrätätkö pakkausjätteet?

Yhä kasvava joukko kansalaisia lajittelee pakkausjätteensä tunnollisesti ja toimittaa kierrätykseen kaiken mahdollisen, lasin, pahvin, metallin, jopa muovit, kun se on nyt mahdollista esimerkiksi Virojoen ekopisteessä. Toiset heittävät jäteastiaan kaiken mikä sinne suinkin mahtuu. Kumpaan joukkoon kuulut, lajitteletko pakkausjätteet vai päätyykö kaikki kaatopaikalle? 

Kierrätätkö pakkausjätteet?

 • Kyllä (73%, 36 ääntä)
 • Ei (27%, 13 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 49

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Kierrätätkö pakkausjätteet?

 • 27.7.2017 at 06:51
  Permalink

  Isokokoiset pahvit, muovikanisterit, lasipakkaukset ja vastaavat on helppo kierrättää raaka-aineeksi. Voipurkkien, jugurttipurkkien ja makkarapakkausten peseminen ja lajitteleminen kierrätettäväksi ei ole järkevää. Palava pienpakkausjäte ei päädy kaatopaikalle, vaan lämpövoimalaitokseen poltettavaksi.

 • 28.7.2017 at 13:58
  Permalink

  Paljon ollut juttua kesän ajan leipomon takana oleva kierrätyspiste ja sen sotkuisuus .Sekä sinne tuotavat, sinne kuulumattomat jätteet. Monet ovat esittäneet sinne valvontakameroita. Itse olen samaa mieltä, tallentavat sellaiset. Ja tekstit myös venäjäksi että kamera valvoo.Eikö jo kohta tulisi halvemmaksi sakkojen muodossa näiden törttöjen törttöily,kun siivoaminen/peseminen. Tai, vielä parenpi ois et nämä törtöt saisivat ”yhdyskuntapalvelua” ja joutuisivat siivoamaan nämä sotkut.Ja kuinka moni tietää Veikon Koneen pihalla olevasta vihreästä kontista ??? Jonne voi viedä rikkinäiset kodinkoneet. Ja jopa kontin ulkopuolelle voi jättää luvan perästä, jos kontti lukossa.

 • 28.7.2017 at 21:06
  Permalink

  Entä jos tuntuu, että mitään en saa ja että yhteiskunta/kunta vaatii enemmän kuin mihin minun rahat /rahkeet riittää. Olenko edes elämisen arvoinen? Silloin ei ehkä välitä kuin omista pienistä (ja likaisista) nurkista. Kun ne voimavarat ei nyt vaan kertakaikkiaan riitä…

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö Miehikkälän vanha paloasema säilyttää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä