4H-yhdistys järjestää metalliromun keräyksen

Kaakonkulman 4H-yhdistys järjestää jo perinteiseksi muodostuneen metalliromun keräyksen Miehikkälässä ja Virolahdella 5.–13. elokuuta.
Keräys järjestetään yhteistyössä 4H-liiton ja Stena Recycling Oy:n kanssa.
– Kierrättämällä säästät maapallon rajallisia voimavaroja ja annat materiaalin jatkaa elämää uusissa tuotteissa. Eikä kannata unohtaa sitäkään, että metalliromun keräyksen tuotot menevät paikallisen nuorisotyön hyväksi, Kaakonkulman 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Ulla-Riitta Peltola muistuttaa.
Miheikkälässä metalliromun keräyspaikat ovat Suur-Miehikkälässä osoitteessa Suur-Miehikkkälän tie 500 ja Muurikkalassa lähellä maaliikennekeskusta.
Virolahdella metalliromua voi toimittaa Virojoen urheilukentälle ja Ylä-Pihlajan kuivurin kentälle, joka sijaitsee Typöntiellä. Romun jättöpaikat merkitään kuhunkin keräyspisteeseen nauhalla.
Keräykseen saa viedä vanhoja maatalousromuja kuten äkeitä, auroja, niittokoneita, maitotonkkia ja muuta vastaavaa. Keräykseen kelpaavat myös kiukaat, tiskipöydän kannet, ruohonleikkurit, polkupyörät, pesukoneet, hellat, kattilat ja purkit sekä kaikki muu metalliromu, joka ei sisällä minkäänlaista ongelmajätettä.
Keräykseen ei saa viedä autoja, renkaita, akkuja, nesteitä, maaleja, ongelmajätteitä, kylmälaitteita eikä sähkö- ja elektroniikkalaitteita.

Kommentteja aiheesta “4H-yhdistys järjestää metalliromun keräyksen

  • 2.8.2017 at 18:01
    Permalink

    Oikein hyvä idea tuo metalliromun keräys.

    Jos voisi laajentaa vielä sähkölaittesiin, vanhoihin telkkareihin ym.,
    olisi vielä parempi.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö Miehikkälän vanha paloasema säilyttää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä