Löytyykö metsistä mustikoita?

Monet ovat tänä kesänä valitelleet mustikoiden vähyyttä, mutta miten on, löytyykö niitä metsien kätköistä?

Löytyykö metsistä mustikoita?

 • Kyllä (62%, 32 ääntä)
 • Ei (38%, 20 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 52

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Löytyykö metsistä mustikoita?

 • 11.8.2017 at 09:24
  Permalink

  Kyllähän niitä on metsässä muttei itselle mitään käyttöä 🙂 En leivo enkä tee kiisseleitä, soppia 😉 Ja vaikka ois käyttöä en silti menis mustikkaan, olen niin hidas poimimaan etten varmaan saisi ikinä ämpärillistä täyteen, edes koneella 🙂 Myöskään selkä ei tykkää mustikan poiminnasta, sienestäminen on taas eri juttu

 • 16.8.2017 at 09:44
  Permalink

  Thai-poimijat ovat ahkerasti ajelleet ja vieneet kaikki loputkin mustikat. Mutta viekööt, tarpeeseen ne menevät, kun thaikkulassa palkat niin huonoja, ettei niillä pärjää. Kyllä Suomen metsiin sovitaan kaikki ketä kiinnostaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö Miehikkälän vanha paloasema säilyttää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä