Armanin liike Zsar Outlet Villageen

Vaalimaalle rakennettavaan Zsar Outlet Villageen on tulossa myös Armanin liike, tiedotti liikekeskusta rakentava East Finland Real Estate Oy maanantaina iltapäivällä.

Noin 330 neliömetrin kokoinen myymälä on Armanille ensimmäinen Suomessa.
– Armani on yksi muotimaailman ikoneista ja Zsarin brändivalikoiman kulmakivistä. Armani ja monet muut kansainväliset brändit näkevät Zsarissa ensimmäistä kertaa mahdollisuuden rantautua Suomen markkinoille, ja yritykset uskovat Zsarin Suomen oloissa poikkeukselliseen kaupalliseen potentiaaliin. Erottuva brändivalikoima, houkutteleva hintataso ja ainutlaatuinen kylämiljöö tulevat houkuttelemaan niin suomalaisia asiakkaita kuin kansainvälisiä ostosturisteja, sanoo Zsarin kehitysyhtiön East Finland Real Estate Oy:n toimitusjohtaja Sami Vainiomäki.

Aiemmin Zsar on solminut vuokrasopimukset muun muassa Guessin, Hugo Bossin, Le Creuset’n, Niken ja ravintolayritys Restamaxin kanssa.
Zsariin tulee ensimmäisessä rakennusvaiheessa 60–65 pääasiassa kansainvälistä muoti- ja kodintarvikeliikettä premium-tasosta luksusmerkkeihin asti. Toisen vaiheen valmistuttua ja täydessä laajuudessaan kokonaispinta-alaksi tulee 20 000 neliömetriä ja liikkeitä on noin 110.
Zsarin maanrakennustyöt Vaalimaalla ovat parhaillaan käynnissä. Outlet-kylän on määrä olla valmis joulumarkkinoille 2018.

5 kommenttia aiheesta “Armanin liike Zsar Outlet Villageen

 • 11.10.2017 at 05:11
  Permalink

  Kunhan kaupat aukeavat ei tunne enää kohta vanhoja naapureitaan kun vastaantulevat uusissa Armaneissaan.
  Toivottavasti valikoimiin kuuluvat myös hajusteet ja aurinolasit muuten voi tunnistua hajusta ja harhailevasta katseesta.

  • 11.10.2017 at 11:58
   Permalink

   Hitsi että nauratat. Lähetä huolesi ’pitäisikö olla huolissaan’ ohjelmaan niin saamme ohjeita miten varaudutaan tähän uudessa muotikeskuksessa asumiseen. Voinko vielä mennä Klamilan Saleen tuulipuvussa ja Ronkulin villasukissa?

   • 13.10.2017 at 15:27
    Permalink

    Klamilan Saleen voinet mennä totuttuun tapaan mutta kuinkohan kehtaat tulla tuulipukuinesi kanssa
    Virojoen viinakauppaan tahi Myllylammen tanssiaisiin?

 • 11.10.2017 at 11:53
  Permalink

  Mikähän valmistuu ensin Brexit vai Armanin liike ?

 • 14.10.2017 at 15:00
  Permalink

  Arman näköjään on myös liikemiehiä. Luulin että pyörittää vain omaa tv ohjelmaa. Onnea ja menestystä Arman.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö Miehikkälän vanha paloasema säilyttää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä