Yhteislaulut raikuvat Lypsyniemessä

Lypsyniemen luonnonkauniissa leirikeskuksessa Suomenlahden rannalla vietetään tunnelmallista syysiltaa yhteislaulujen ja mukavan yhdessäolon merkeissä tiistaina 17. lokakuuta.
Kappeleista kajahtaa -lauluvihkot avataan kello 18, mutta paikalle voi saapua jo kello 17.30 avaamaan ääntään kahvi- tai teekupposella. Tarjoilun järjestää Haminan seurakunnan lähetystyö, joka myy myös arpoja ja tuotteitaan tilaisuudessa. Liisa Länsmans on luvannut kertoa terveisiä lähetyskentältä.
Illan aikana saadaan kuulla musiikkiesityksiä tangokuningas Jukka Hallikaiselta ja Laulu-Ukoilta, jotka laulavat yhdessä Junnu Vainion ikivihreän Ääretön aava on ympärilläin. Yhteislaulua säestää bändi, jossa haitaria soittaa Merja Maaskola, huilua Emilia Morfin Venäläinen ja pianoa Niina Kotro.
Lauluvalikoimasta löytyy niin hengellisiä, isänmaallisia kuin merellisiäkin kappaleita, lastenlauluja ja ikivihreitä unohtamatta.

Viikon kysymys

Pitäisikö Miehikkälän vanha paloasema säilyttää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä