Lajitteletko jätteet?

Jätteistä puhutaan paljon, mutta maltatko sinä lajitella ja toimittaa seka-, paperi-, metalli- tai lasijätteet niille kuuluville paikoille?

Lajitteletko jätteet?

 • Kyllä (79%, 80 ääntä)
 • Ei (21%, 21 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 101

Loading ... Loading ...

5 kommenttia aiheesta “Lajitteletko jätteet?

 • 8.11.2017 at 10:30
  Permalink

  On kerrassaan uleaa, että Virojoen keskustassa on hienosti järjestetty jätteiden kierrätyspaikka. Jätesäiliöni ei ole enää käytössä ” lomapihalla”, koska biojätteet päätyvät kompostoriin ja kaikki muu huolellisesti lajiteltuna kierrätykseen. Ongelmajätteet kuljetan tarvittaessa kotikuntaani Kotkaan.

 • 8.11.2017 at 10:50
  Permalink

  Pienjäteaseman sijainti on hieman epäedullisessa paikassa. Hyvä kuitenkin että on olemassa.
  Esim Virolahden kirkon alueelta ja Klamilan seudulta tulee turhan pitkä matka Miehikkälässä sijaitsevalle pienjäteasemalle.
  Tästä seuraa ongelmia. Ehkä tästä syystä hyötyjätepisteisiin jätetään sinne kuulumatonta ”jätettä” . Mielenkiinnolla seuraan mihin muihin paikkoihin jätettä alkaa kerääntymään.

 • 8.11.2017 at 12:45
  Permalink

  Kyllä, ja kannattaa lapsiperheessäkin. Jäteastian tyhjennysväli on pidentynyt puolella ja vieläkin olisi varaa tuplata tyhjennysväli.

 • 9.11.2017 at 07:56
  Permalink

  Suurpää Oy:n isot jäteautot eivät pääse pienille mökkiteille sekajätettä noutamaan, myös esim. Laajanpohjantien jätepiste on poistettu Miehikkälässä. Biokompostori hoitaa suuren osaan sekajätteestä , jäteasema ja hyötypisteet ovat käytössä. Kiitos niistä. Sekajäte on todellinen ongelma esimerkiksi kesäasukkaille jotka eivät käytä autoa. Kotikunnassani Sipoossa hyötypisteen ylläpitäjä uhkaa lopettaa toimintansa, koska sekajätteitä jätetään roskaamaan hyötyjätepisteille. Omani vien Miehikkälän terveyskeskuksen tai bussipaikan sekajätepisteille tai kotiin. Hankalaa on. Lukolliset sekajätepisteet isommille teille auttaisivat asiaa. Hinta ei olisi ongelma. Väärään paikkaan jätetyt jätteet, joita linnut levittävät sitten kaikkialle on ikävää kaikille.

  • 19.11.2017 at 14:24
   Permalink

   Suurpää myös vuokraa lukollisia jäteastioitaja ja ymmärtääkseni myös tyhjentää ne, jos ne ovat sellaisessa paikassa, minne auto pääsee. Yleisiä sekajätepisteitä ei ymmärtääkseni kaakonkulmalla ole, joten olet todennäköisesti maksattanut jätteesi jollakulla toisella.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kannattaako Villinranta myydä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä