0

Vielä koulukuljetuksista

Annanpa tässä vähän vastinetta omasta puolestani koskien sivistyslautakunnan kokouksessa käsiteltyä koulukuljetusasiaa.
Paikalla olleena voin kertoa, että kunnan virkamiehet (ja naiset) halusivat, ettei koulukuljetuksia laajenneta vaan pysytään entisissä systeemeissä. Heillä oli perusteluina muun muassa, että kulkevathan nuoret kuitenkin vapaa-aikanaankin samoja reittejä.
Kysehän oli lähinnä rahasta. Omassa puheenvuorossani ilmoitin olevani sitä mieltä, että kyllä lasten turvallisuuden pitäisi mennä raha-asioiden edelle. Sitäpaitsi, eiköhän ne nuoret yleensä pelaile tietokonepelejä iltaisin.
Olisinkin jättänyt asiasta eriävän mielipiteen, mikäli siitä olisi ollut hyötyä.
En vielä malta olla ottamatta kantaa Tinkasen kommenttiin raskaasta liikenteestä kyseisillä teillä. Siinä hän vähän aliarvioi puolustusvoimien autonkuljettajia. Puolustusvoimien raskaan kaluston kouluttajana tiedän, että näin ei ole.
Jo armeijaan tullessa heillä on usein jopa kuorma-auton ajokortti ajettuna siviilissä, ja puolustusvoimissa annetaan sellainen opetus, jota ei saa mistään autokoulusta eikä kurssikeskuksista.
Hyvää ja rauhallista joulun odotusta kaikille. Yritetään tehdä liikenteestä turvallisempi.

Jaakko Palm (PS.)
Sivistyslautakunnan jäsen

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä