0

Maaseutunuorten joulutulet kiittävät kuluttajaa

Maaseutunuorten perinteiset joulutulet tervehtivät menoliikennettä ja kiittävät kuluttajaa tänään perjantaina.
Joulutulet syttyvät teidän varsille alkuillan aikana kello 17. Maaseutunuoret, viljelijät, maa- ja metsätalousyrittäjät sekä maatilamatkailuyrittäjät haluavat kiittää kuluttajia perinteisillä joulutulilla siitä, että juhlassa ja arjessa valitaan kotimaista.
Kotimainen ruoka tuo leivän moneen pöytään. Samalla toivotetaan tiellä liikkujille turvallista matkaa joulunviettoon. Maaseutunuoret haluavat myös toivottaa joulumatkaajat tervetulleiksi joulunviettoon maaseudulle, lukuisiin palveleviin maatilamatkailuyrityksiin.

Joulutulia poltettiin ensimmäisen kerran vuonna 1994 Etelä-Pohjanmaalla, ja sittemmin tapa on levinnyt valtakunnalliseksi. Tänä vuonna joulun alla joulutulet syttyvät reilulla sadalla paikkakunnalla halki Suomen. Maaseutunuoret ovat MTK ry:n alle 35-vuotiaita jäseniä.
Joulutulet näkyvät sosiaalisessa mediassa tunnistein #joulutulet17, #maaseutunuoret ja #mtk100.
Virojoella joulutulet syttyvät valtatie 7:llä, Lehtisenkujan peltoaukealla. Tarjolla on makkaraa, glögiä ja piparia.
Haminassa tulet sytytetään klo 17 valtatie 26:lla Husulassa.

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä