1

Lyhtyjen viejälle

Hei sinä, joka varmaankin erehdyksessä otit Pyterlahden raitilta jouluyönä 11 kappaletta kynttilälyhtyjä ja luulit, että ne ovat ilmaisia ja että niitä voi vapaasti ottaa tien vierestä, niin voisitko palauttaa ne vaikka museon pihalle.
Tietysti voit antaa myös osoitteen missä lyhdyt ovat, niin toimitamme niihin kuuluvat kynttilät ensi joulua varten. Saat sitten viedä ne samoille paikoille ja tuottaa jouluiloa ensi jouluna kirkkoon menijöille.
Muussa tapauksessa joudumme katkaisemaan melkein 20 vuotta vanhan perinteen ja jättää Pyterlahden tiealueen ilman lyhtyjä ensi jouluna.
Ja näin ollen myös Joulupukki voi lopettaa Pyterlahden raitilla liikkumisen jouluaattona, koska hänen ei tarvitse enää sytytellä lyhtyjä, vaan hän keskittyy miettimään ketkä ovat olleet kilttejä ja ansaitsevat lahjoja.

Pyterlahden joulupukki
ja lyhty-ryhmä

Viikon kysymys

Tulivatko kesäkelit liian aikaisin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä