Vastuullisia kesätyöpaikkoja taas jaossa

Kahdeksatta kertaa käynnistyvä Vastuullinen kesäduuni -kampanja on vuosien mittaan haastanut työnantajia tarjoamaan positiivisia kesätyökokemuksia nuorille. Kymen Seudun Osuuskauppa lähtee jälleen muiden alueosuuskauppojen ja koko S-ryhmän tavoin mukaan kampanjaan.
– Tarjosimme viime kesänä kesätyöpaikan yli 400 nuorelle. Heistä noin puolet oli Tutustu työelämään ja tienaa-harjoittelijoita. Ensi kesän määrien odotetaan pysyvän vähintään samalla tasolla, kertoo KSO:n henkilöstöpäällikkö Sanna Mäenpää yrityksen tiedotteessa.
Vastuullisuus kiinnostaa yhä useampaa kesätyönantajaa. Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa on jo lähes 400 suomalaista yritystä ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Kaiken kaikkiaan kampanjassa mukana olleet työnantajat tarjosivat viime kesänä 55 000 vastuullista kesätyöpaikkaa. Vuotta aiemmin luku oli yli 50 000.
Tulevaksi kesäksi odotetaan yli 60 000 vastuullista kesätyöpaikkaa.
– Mukana on jo satoja pieniä ja suuria suomalaisia yrityksiä. On selvää, että vastuullisten kesätyöpaikkojen ja laadukkaiden kesätyökokemusten tarjoaminen sekä nuorten työllistäminen kiinnostavat yrityksiä yhä enemmän, toteaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjan projektijohtaja Päivi Salminen-Kultanen T-Mediasta.
KSO:n kesätyöhaku käynnistyy tänään ja jatkuu 11. helmikuuta saakka.

Viikon kysymys

Kuuluuko hautausmaakäynti jouluusi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä