Muurikkalassa puhutaan metsästyksestä

Muurikkalan ja Hujakkalan metsästysyhdistykset järjestävät yhteistyössä ensi viikon perjantaina Muurikkalan seurojentalolla ensisijaisesti kaakonkulman kolmen riistanhoitoyhdistyksen jäsenille suunnatun koulutus- ja informaatiotilaisuuden metsästäjiä kiinnostavista ajankohtaisista aiheista.
Tilaisuus alkaa kahveilla ja heti niiden perään esiintymisvuoron saa Suomen Metsästäjäliiton toiminnanjohtaja Heli Siitari. Siitari tulee kertomaan ajankohtaiset valtakunnalliset uutiset, muun muassa lakimuutoksiin liittyen. Samalla hän ottanee kantaa paikallisemmin esimerkiksi villisika-asioihin.
Metsästäjäilta alkaa kell0 18.30 kahveilla ja Siitarin puheenvuoro kello 19. Järjestäjät lupaavat varata sadalle ensimmäiselle istumapaikat.

Viikon kysymys

Kuuluuko hautausmaakäynti jouluusi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä