Itäisen Suomenlahden satamat esillä messuilla

Itäisen Suomenlahden 30 Miles -satamaverkosto on esillä Helsingin Venemessuilla perjantaista alkaen yhdessä suomalaisten ja virolaisten kumppaneiden kanssa.
Messuilla markkinoidaan Kotkan-Haminan seudun vierassatamia palveluineen, seudun saariston saari- ja matkailukohteita sekä rannikon ja satamien kesätapahtumia. Osastolla on esillä 12 Itäisen Suomenlahden venesatamaa, joista neljä sijaitsee Kotkan-Haminan seudulla. Nämä ovat Pyhtään Keihässalmi, Kotkan Kantasatama, Haminan Tervasaari ja Virolahden Klamilan satama.

Kaikki 30 Miles -kehittämistyön kohteena olevat suomalaiset satamapaikkakunnat – Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti, Porvoo ja Loviisa – saavat esitysaikaa myös Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n esiintymislavalla perjantaina. 30Miles -satamaverkoston osaston numero Helsingin Messukeskuksessa on 4e50.

Tukholman Alt för Sjön messuilla maaliskuun alkupuolella suomalaiset 30 Miles -verkostosatamat esiintyvät Svenska Segelförening -järjestön osastolla, ja areenalla suomalaisia edustavat Mirja Rosenberg, Suomen Purjehdus ja Veneily ry:stä sekä Topi Haapanen Porvoosta.
Tallinnan Meremess venemessuilla heti Tuhkholman jälkeen 30 Miles -verkostosatamat ovat esillä Helsingin messujen tapaan omalla osastolla.

Viikon kysymys

Oletko harkinnut ammatin vaihtamista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä