Harjussa kisattiin hallimaastoesteissä

Harjun oppimiskeskuksessa järjestettiin sunnuntaina vuoden ensimmäiset hallimaastoestekilpailut. Kolmessa kilpaluokassa osallistujia oli yhteensä lähes 50.
Päivän aikana maneesilla kilpailtiin esteratsastuksessa, jossa ratsukoiden suorituksia mitattiin taitoarvostelulla. Taitoarvostelun tuomareina toimivat Aki Karhapää ja Osmo Metsälä.
Harjun oppimiskeskuksen hevostalouden opiskelijat pääsivät mukaan auttamaan kilpailujen toteutuksessa, ja päivän aikana he saivatkin monipuolista työkokemusta ratsastuskilpailujen järjestämisessä kilpailun kaikilla osa-alueilla.
Kisojen esteradat suunnitteli Antti Luoma yhteistyössä Aki Karhapään kanssa. Tavoitteena oli rakentaa kokonaisuus, joka on miellyttävä sekä ratsastajalle että hevoselle.
– Esteratojen toteutus onnistui erittäin hyvin ja kilpailussa on nähty hienoja suorituksia, kommentoi Antti Luoma kisojen päätteeksi.
Kilpailunjohtaja Minna Pekkala kertoo, että tänä vuonna Harjun oppimiskeskuksessa järjestetään toistakymmentä ratsastuskilpailua, joista suurimmat kilpailut ovat kenttäkilpailut toukokuussa ja syyskuussa.
Tuloksia:
Luokka 1, 60 cm: 1) Belinda Ahlberg, Hrogas, Porvoon Mustang ry, 6,94, 2) Linda Niska, Tropic Night, Porvoon Mustang ry, 6,93, 3) Anna Niska, Tropic Night, Porvoon Mustang ry, 6,88, 4) Kristina Lindblad, Hunter, Taipalsaaren Ratsastajat ry, 6,85, 5) Titta Tihula, Orchid’s Sajella, Harjun Urheiluratsastajat ry, 6,80, ja Sanna Lavikainen, Eskapono, Kylmän Ratsastajat ry, 6,80.
Luokka 2, 80 cm: 1) Minna Leppälä-Pirtilä, Evyta, Peuramaan Urheiluratsastajat ry 7,128, 2) Anniina Takanen, Karino III, Kymenlaakso Riding Club ry, 6,839, 3) Katja Lääti, Quality Girl, Harjun Urheiluratsastajat ry, 6,822, ja Johanna Huovinen, Cuneo, Kotkan Kilparatsastajat ry, 6,822.
Luokka 3, 90 cm: 1) Niina Holmberg, Mecenas, Porvoon Mustang ry, 6,950, 2) Sini Mänttäri, Fieldhill Fantasy, Kotkan Kilparatsastajat ry, 6,583.

Viikon kysymys

Oletko harkinnut ammatin vaihtamista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä