Autotalo Järvelle Suzuki-edustus

Autotalo Järvi on saanut Suzuki-automerkin edustuksen nyt myös Kotkan alueelle. Aikaisemmin Järvi on edustanut Suzukia Itä-Uudellamaalla. Uusi edustus kattaa koko eteläisen Kymenlaakson Pyhtäältä Virolahdelle.
Markku Mitikka Kotkan Keltakalliolla sijaitsevasta Autotalo Järven liikkeestä pitää uutta edustusta merkittävänä.
– Olemme toimineet vasta reilun vuoden ja onnistuneet saamaan varsin hyvän aseman vaihtoautomarkkinoilla. Suzuki sopii merkkinä ja mallistoltaan erinomaisesti tälle alueelle. Suzukihan tunnetaan erityisesti nelivetotarjonnastaan ja hinnaltaan kilpailukykyisestä mallistosta.
Suzuki-merkkihuolto löytyy myös aivan tästä naapurista Keltakalliolta.
Autotalo Järven automyynnin liikevaihdon odotetaan nousevan tänä vuonna 22 miljoonaan euroon ja koko Autotalo Järvi -konsernin, johon kuuluu myös yrityksille valtakunnallisesti leasingpalveluja tarjoava Järvileasing, noin 40 miljoonaan euroon.

Viikon kysymys

Kuuluuko hautausmaakäynti jouluusi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä