0

MTK-Kaakko muisti pitkäaikaista sihteeriään

MTK-Kaakko muisti vuosikokouksensa yhteydessä eläkkeelle jäävää, pitkäaikaista sihteeriään ja toimistonpitäjää Pirjo Seppälää.
Seppälä jää eläkkeelle lähes 50 vuotta kestäneen työuransa päätteeksi. Hänen tilalleen astuu Maria Heinvuo.
Kokouksessa käsiteltiin MTK-Kaakon ja Maatalouden tilitoimiston tilinpäätökset sekä viime vuoden toimintakertomus. Tilitoimiston osalta keskustelua ei juuri syntynyt talouslukujen pysyessä hyvin vakaana.
MTK:n juhlavuoden kunniaksi järjestettyjen tapahtumien ja Vehkalinnaan huipentuneen 100-vuotisjuhlan kustannukset painoivat yhdistyksen tilinpäätöksen kuitenkin reilusti pakkaselle. Kokousväeltä löytyi ymmärrystä juhlavuoden aiheuttamiin menoihin ja tilinpäätökset hyväksyttiin.
Kokouksessa oli lisäksi ajankohtaiskatsaukset Haminan maaseutupalveluista, MTK Kaakkois-Suomesta sekä Melasta. Maaseutupalveluista paikalla olivat päällikkö Tuula Ahonen sekä eläköityneen Matti Vanhasen tilalle tullut Kirsi Iivonen. MTK-liitosta Marjut Henttonen sekä Melasta Jukka Lappi.
Kokouksen puheenjohtajana toimi Jorma Mäkinen.

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä