0

Kuorot laulavat varoja hädänalaisille

Kuuden kuoron yhteisellä jättiesiintymisellä lähdetään torjumaan nälkää ja köyhyyttä maailman katastrofialueilla Yhteisvastuukeräyksen kautta. Kotimaassa keräyksen tuotolla puolestaan tuetaan vaikeassa taloudellisessa tilanteessa eläviä ihmisiä.
Marian kirkon konsertti Haminassa on tiistaina 24. huhtikuuta kello 18. Ostamalla käsiohjelman pääsee jokainen kuulija mukaan auttamaan hädässä eläviä lähimmäisiä.
Kuusi konsertissa esiintyvää kuoroa ovat Haminan seurakunnan lapsikuoro ja Gospelkuoro Ulla Suutarin johdolla, Pekka Soranummen johtama Vehkalahden kirkkokuoro, Virolahden seurakuntakuoro johtajana Inna Heikkilä, Niina Kotron luotsaama Miehikkälän kirkkokuoro sekä virolahtelainen tyttökuoro Mielikit johtajana Liisa Hanski.
Ville Kervisen saksofoni ja Saana Husun viulu tuovat lisäväriä laulujen säestyksiin.
Kuorojen ohjelmisto koostuu adventtina 2016 käyttöön otetun virsikirjan lisävihkon virsistä. Illan aikana kuullaan myös laulut Oi armon ihme (Amazing Grace), Maksettu on velkani mun ja Rukous on silta.

Seppo JJ Sirkka

Viikon kysymys

Kannatatko naisten asevelvollisuutta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä