0

Veteraanien hyväksi kerätään torstaina

Sotiemme veteraaneja on elossa noin 15 000 ja heidän keski-ikänsä on lähes 93 vuotta. Sotiemme Veteraanit-keräyksellä tuetaan veteraanien lisäksi heidän puolisoidensa ja leskiensä kotona selviytymistä, asuuhan heistä valtaosa vielä omissa kodeissaan.
Keräystuotolla avustetaan muun muassa hoito- ja lääkekuluissa, hankitaan apuvälineitä, järjestetään virkistystapahtumia, kuntoutusta, jalkahoitoa ja kuljetuspalveluja.
Miehikkälässä ja Virolahdella järjestetään ovelta ovelle -listakeräys tämän viikon torstai-iltana Reserviupseerikoulun varusmiesten toimesta. Miehikkälässä kerääjiä liikkuu koko kunnan alueella ja Virolahdella keräys tapahtuu Virojoen taajamassa.
Tämän keräystapahtuman tuotto käytetään Miehikkälässä ja Virolahdella asuvien veteraanien, heidän puolisoidensa ja leskien tukemiseen.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...