0

Vanhan seiskatien kunnostus käyntiin

Rakennustyöt maantiellä 170 eli vanhalla seiskatiellä on aloitettu ja työt jatkuvat syksyyn. Tien asfalttipäällystys uusitaan Haminan Tallinmäen kiertoliittymästä Vaalimaalle ja kevyen liikenteen väylää rakennetaan noin 18 kilometriä. Alueella uusitaan myös linja-autopysäkkien katokset ja perataan laskuojia.
Työt on aloitettu laskuojien perkauksilla ja Piispan alueen kevyen liikenteen väylän rakentamisella. Maantien päällystystyöt käynnistyvät toukokuun loppupuolella ja saadaan päätökseen kesäkuun loppuun mennessä.
Maantien 170 parantamisen yhteydessä Virojoen silta suljetaan liikenteeltä kesäkuussa ja liikenne ohjataan kulkemaan Virojoen kylän kautta. Liikennejärjestely on voimassa noin neljän kuukauden ajan ja siitä tiedotetaan lisää myöhemmin.
Maantien 170 parantaminen on osa E18 Hamina–Vaalimaa -hanketta.

2 kommenttia aiheesta “Vanhan seiskatien kunnostus käyntiin

  • 23.4.2018 at 10:26
    Permalink

    HIH!HUH! Voi morjesta!!

  • 23.4.2018 at 21:33
    Permalink

    Venäjäkö rahoittaa nuo hyökkäysurat?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Viikon kysymys: Uskotko Hurpun suunnitelmien toteutumiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...