0

Virolahden Karjalaseuralla musiikkipainotteinen toukokuu

Tässä kuussa on Virolahden Karjalaseuran toiminnassa vahvasti esillä musiikki. Seuralle on muodostunut perinteeksi järjestää aina äitienpäivän aattona Virolahden kirkossa konsertti. Tänä vuonna tämä Lauluja äideille -konsertti on lauantaina 12. toukokuuta. Lisäksi Karjalaseura järjestää 27. toukokuuta Klamilan kirkossa Kevätlaulajaiset -nimisen tapahtuman.
Lauluja äideille -konsertissa esiintyy Jukka Hallikainen, säestäjinään Harri Hautaniemi ja Petri Hautaniemi. Miehikkäläläisen laulutaiturin juuria menee myös Virolahden Ala-Urpalaan, joten Hallikainen on esiintymisessä kaikin puolin niin sanotusti kotikentällä. Konsertissa kuultaviin tunteikkaisiin sävelmiin sisältyy myös Karjala-aiheisia lauluja.
Kevätlaulajaisissa Klamilan kirkossa nähdään Karjalaseuran vakiintuneita ohjelmansuorittajia. Musiikin lisäksi ohjelmassa on tarjolla runoja, satuja ja tarinoita. Merkittävässä osassa ovat yhteislaulut, joten yleisön ei tarvitse istua pelkkinä kuuntelijoina.

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä