Tuli levisi maastoon Vaalimaalla

Puutarharoskien polton yhteydessä ja tuulenpuuskan avittamana levisi tänään maastopalo Vaalimaan Mestarmäentiellä. Yksi ihminen sai alkusammutuksen yhteydessä savua keuhkoihinsa, mutta vakavammilta seuraamuksilta vältyttiin.
Maastopalon alue oli noin hehtaarin kokoinen ja se oli heinittynyttä maata. Palo eteni noin 500 metrin rintamana ja uhkasi naapurin tyhjillään olevaa navettaa sekä metsän reunaa.
Palokunta sai kuitenkin palon nopeasti hallintaan, suojasi rakennuksen ja sammutti palon.

Kymenlaakson pelastuslaitos muistutteleekin tällä hetkellä erittäin suuresta maastopalojen riskistä. Paloja on viime päivinä ollut eri puolilla maakuntaa ja maasto on suurelta osin erittäin kuivaa. Tuulenpuuskat saattavat tarttua tulipesäkkeisiin, jolloin vaarana on pienenkin tulen nopea leviäminen.

Viikon kysymys

Joko lunta on riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä