Harjussa ihaillaan taas koiria viikonloppuna

Haminan koiranäyttely järjestetään ensi viikonloppuna Virolahdella Harjun Oppimiskeskuksen alueella. Näyttelyyn saapuu jälleen runsaasti eri rotujen edustajia, rotuja on kaikkiaan 219 ja koiria on ilmoittautunut noin 1 300. Arvostelut kehissä alkavat kumpanakin päivänä kello 10.
Koirat kilpailevat ensin roduittain omissa kehissään, ja iltapäivällä rotujensa parhaat ottavat mittaa toisistaan ryhmäkilpailuissa. Sunnuntaina valitaan koko näyttelyn kaunein koira.
Koiria on arvostelemassa joukko arvostettuja tuomareita kotimaasta sekä ulkomailta: Kroatiasta, Ruotsista, Sveitsistä, Italiasta ja Virosta. Lauantaina arvostellaan lammas- ja karjakoirat (FCI1), terrierit (FCI3), mäyräkoirat (FCI4), kanakoirat (FCI7) sekä noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat (FCI8).
Sunnuntaina arvostellaan pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat (FCI2), pystykorvat ja alkukantaiset koirat (FCI5), ajavat ja jäljestävät koirat (FCI6), seurakoirat ja kääpiökoirat (FCI9) sekä vinttikoirat (FCI10).

Näyttelyalueella toimii kahvio, ja alueella on myynnissä myös muun muassa lettuja, jäätelöä ja makkaraa. Kentällä on useita kojuja, joista voi ostaa koiratarvikkeita ja muuta mukavaa. Sevenonin kojulla voi myös kaiverruttaa oman koiransa kuvan juomalaseihin, mukana on toki oltava paperikuva malliksi.
Lisäksi Harjun Oppimiskeskuksen Kiessi-ravintola palvelee näyttelyvieraita.
Näyttelyalueelle pääsee pääsylipulla ja paikan päältä voi ostaa myös näyttelyluettelon. Turistikoirat ovat tervetulleita, kunhan rokotukset ovat kunnossa.
Näyttelyn järjestää Kaakon Kennel-Kerho ry.

Viikon kysymys

Joko lunta on riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä