Poliisi varoittaa venevarkaista

Kaakkois-Suomen poliisin tietoon on tullut ainakin Kotkassa ja Haminassa jo useita useita veneisiin kohdistuneita varkauksia 10.-15. toukokuuta välisenä aikana. Vaikka varkaudet ovat tapahtuneet lännempänä, myös Virolahden rannikolla olevien veneiden tilanne on syytä tarkistaa.
Kyseinä aikana murtauduttiin neljään Kotkan Sapokan venerannassa olevaan veneeseen ja niistä anastettiin neljä erilaista Yamaha-perämoottoria.
Kurittulan venerannasta anastettiin mustaksi maalattu tasaperäinen lasikuituvene, jonka kylkeen on maalattu valkoisella maalilla Olga. Hovinsaaren venerannassa olevasta veneestä anastettu Mercury 6 hv-perämoottori.
Metsolan venerannassa olevan veneen kannelta anastettiin aurinkopaneeli. Yrjösenpohjan venerannassa olevasta veneestä anastettiin Suzuki 2 hv-perämoottori. Matinsaaren venerannassa olevaa venettä yritettiin ottaa käyttöön ja veneestä anastettiin noin 80 litraa polttoainetta. Ankkurikadun venerannassa olevasta veneestä anastettiin Suzuki 2,5 hv-perämoottori.
Lepikön venerannassa olevasta veneestä anastettiin kaksi polttoainesäiliötä, kaksi varatankkia, pelastusliivejä ja kalastustarvikkeita. Toisesta veneestä anastettiin muovitankki, ajo- ja pelastusliivit sekä kompassi.
Rikoksia tutkitaan varkauksina. Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja näistä varkauksista säköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 500 (ma-pe kello 09-15).

Viikon kysymys

Joko lunta on riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä