0

Uusia ylioppilaita

Virolahden lukio: Borisova Mariia, Haaja Jonna Pauliina, Hallikainen Meri-Tuuli, Hyttinen Jani Martti Paul, Mäkelä Juho Eemeli, Pakkanen Katriina Anna Helmiina, Pohjola Olli Anton, Rikkola Essi Alli Marika, Tenhunen John Mikael.

Haminan lukio: Ahola Simo Juhani, Ahtiainen Antti Risto Juhani, Alatalo Pietu Matias, Autio Hanna Maria, Etholen Vilma Annika, Haapanen Siiri Maria, Haapio Aino, Haikka Siina Emilia, Hakala Luukas Lauri Oskari, Hallivuo Samu Sebastian, Halmesarka Karoliina Emma-Lotta, Heijari Iida Emmi Aliisa, Heikkilä Juho-Pekka, Holopainen Hiski Harri Herman, Holopainen Maija Katariina, Huovila Lilli Emilia, Härmä Elina Eeva Lyydia, Jaakola Jere-Oskari Markus, Jaarinen Eemil Oskari, Junkkari Pinja Anniina, Kankkunen Joonas Anton, Karhinen Harri Antti Olavi, Karvanen Ida Emmi Helena, Kauta Jennina Cecilia (kolmoistutkinto), Kemppi Eetu Oskari, Kolehmainen Maiju Marika, Kuitunen Santeri Johannes Mikael, Kytömäki Julia Janette Tuulikki, Laakkonen Essi Iida Wilhelmiina, Lanu Joona Kristian, Lappalainen Juho Tapani, Lappalainen Niina Johanna, Lautala Markus Ville Santeri, Lenkkeri Roosa Hannele (kaksoistutkinto), Leppänen Aaro Sakari (kolmoistutkinto), Lääti Olli Tapio, Mankinen Aada Kaisa Viola, Marjamäki Elsa Anna Maria, Naakka Enni Matleena, Nakari Reetta Anita, Notkola Laura Emilia, Nukarinen Anni Elisa, Nurmi Valtteri Markus (kolmoistutkinto), Pakkanen Petra Eerika, Parkko Santeri Arttu Eelis, Pasi Bettiina Anna Mariela, Penttilä Saku Matias, Pohjalainen Iida Peppiina, Pousi Emmi Anniina, Pousi Juho Santeri, Raimas Hertta Xiao, Rasi Aleksi Elmeri (kolmoistutkinto), Rautio Jenna Johanna, Repo Aku Mikael, Riikonen Anna Maria Elena, Ristola Kari Pekka Aleksi (kaksoistutkinto), Räsänen Hanna Katariina, Saarainen Janne Juhani, Saarainen Niko Markus, Saattonen Santeri Lasse (kolmoistutkinto), Sahala Susan Siru Matilda, Salminen Anna Ella Katariina (kaksoistutkinto), Salo Anniina Emilia, Sarismala Henrik Jari Mikael, Saveliev Danil, Serova Tais, Simonen Santeri Markus, Sipari Lucas Taavi Gabriel (kaksoistutkinto), Sohlman Janita Tuulikki, Sorjonen Ida Olivia, Sundberg Mikko Matias, Suntio Julia Mikaela, Takala Lotta Maria, Takala Minni Matilda Eskontytär (kolmoistutkinto), Tamminen Tiia Annika, Teikari Sanni Inkeri, Teikari Sasu Niko Aleksi, Tella Matilda Maaria, Tepponen Sara Daniela, Teräslahti Nuutti Johannes, Toikka Milla Suvi Kristiina (kolmoistutkinto), Toivanen Matti Eero Johannes, Tuhkanen Rosa Anni Maria, Tulikoura Jenni Katariina, Tyni Emilia Anja Aleksandra, Tynkkynen Ella Marie (kaksoistutkinto), Urpalainen Nea-Emilia, Valtonen Joni Matias, Vuori Eemil Olavi (kolmoistutkinto), Vuorinen Erika Jasmin, Åhman Eemil Artturi.

Lappeenrannan lyseon lukio (Ylämaalta): Kaasinen Maria Silva Matilda, Ylä-Outinen Aino Helena.
Lappeenrannan Kimpisen lukio (Ylämaalta): Hietasara Emilia, Kupla Hanna-Riikka.
Taavetin lukio (Miehikkälästä): Sonja Matzon.

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä