0

Heikki Rongas siirtyy uusiin tehtäviin

Kaakon kaksikon tilapalvelupäällikkö Heikki Rongas on irtisanoutunut tehtävästään. Hän kertoo siirtyvänsä uuden työnantajan palvelukseen yksityiselle sektorille. Rongas on vielä viikon verran töissä ja jää sen jälkeen vuosilomalle.
Tilapalvelupäällikön viran täyttäminen oli ylimääräisenä asiana eilen kokoontuneen teknisen lautakunnan listalla.
Samassa kokouksessa käsiteltiin myös kunnaninsinöörin viran täyttämistä. Virka on uusi ja se tulee kunnallistekniikan päällikön viran tilalle, kun sitä hoitava Jukka Salmi on jäämässä eläkkeelle loppuvuoden aikana.

4 kommenttia aiheesta “Heikki Rongas siirtyy uusiin tehtäviin

 • 30.5.2018 at 12:57
  Permalink

  Hyvä Heikki, fiksu valinta ?

 • 31.5.2018 at 13:05
  Permalink

  Onnittelut Heikki ?Loistava virka ja olet juuri sopiva siihen .Työtä tulee riittämään jo nyt rakennus vaiheessa. Vaikka en tunne sinua niin tuntuma on että olet jämerä ja erittäin fiksu sekä hommat sujuu .

 • 1.6.2018 at 08:31
  Permalink

  Eteenpäin elävän mieli. Onnea uuteen duuniin, Heikki!

 • 7.6.2018 at 16:11
  Permalink

  Onnea ja menestystä uuteen työhön !

Comments are closed.

Viikon kysymys

Viikon kysymys: Uskotko Hurpun suunnitelmien toteutumiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...