Zsarin johtaja valittu

Zsar Outlet Village -ostoskylän johtajaksi on valittu brittiläinen David Wilkinson. Zsarin kehitysyhtiön, East Finland Real Estaten mukaan Wilkinson on kuulunut aiemmin muun muassa Harrods- ja Selfridges -tavaratalojen johtoryhmiin. Zsarin vetäjäksi hän siirtyy pietarilaisen Au Pont Rouge -luksustavaratalon johtajan paikalta.
Wilkinson on toiminut urallaan myös muun muassa Kurt Geiger -kenkämerkin kaupallisena johtajana, Arabian niemimaalla toimivan Salam Stores -kauppaketjun johtajana sekä venäläisen ТВОЕ-vaatemerkin toimitusjohtajana.
Wilkinson aloittaa tehtävässään 1. elokuuta ja ottaa vastuulleen outlet-keskuksen kehittämisen, käynnistämisen sekä päivittäisen operoinnin. Hän raportoi East Finland Real Estate Oy:n johdolle.
Kehitysyhtiön toimitusjohtaja Sami Vainiomäki toteaa nimitystiedotteessa, että Wilkinson tuo Zsarin johtamiseen valtavan määrän kansainvälistä kokemusta, näkemystä, ideoita, toimintamalleja, sekä ennen kaikkea silmää asiakaskokemuksen jatkuvaan kehittämiseen.
Wilkinson puolestaan sanoo, että Zsarin konsepti, brändivalikoima, miljöö ja sijainti Suomen ja Venäjän rajalla ovat maailmaltakin katsottuna jotain täysin ainutlaatuista.
– Haluan olla mukana kehittämässä kokonaan uudenlaista, kansainvälisen tason kauppakeskusta Suomeen. Uskon vahvasti, että Zsar tulee houkuttelemaan niin suomalaisia, venäläisiä kuin aasialaisiakin asiakkaita.
Zsar Outlet Village avataan marraskuun lopulla. Ensimmäisessä rakennusvaiheessa Zsariin tulee noin 60 muoti- ja kodintarvikebrändiä omilla liikkeillään. Vuokralaisiksi ovat tulossa muun muassa Armani, Flavio Castellani, Guess, Hugo Boss, Le Creuset, Maya Maya ja Nike. Liikkeet myyvät tuotteensa aina 30–70 prosenttia normaalihintoja edullisemmin.

Viikon kysymys

Joko lunta on riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä