Kaakon Kamarimusiikin lipunmyynti alkaa matkailun kesäinfossa

Virojoella avautuu ensi keskiviikkona Kaakon Kamarimusiikin ja Virolahden matkailun yhteinen infopiste, josta saa konserttilippuja, matkailuneuvontaa sekä erilaisia Virolahti-tuotteita. Valikoimissa on muun muassa Kaakon Kamarimusiikin T-paitoja ja viuhkoja, erilaisia Virolahti-tuotteita sekä esitteitä matkailijoille.
Kesäinfo palvelee osoitteessa Virojoentie 15 juhannuspyhiä lukuun ottamatta joka päivä aina festivaalin päätöspäivään 7.7. asti. Info on avoinna arkisin kello 10–17 ja viikonloppuisin sekä juhannusaattona kello 10–14.
Lippuja on myynnissä myös Klamilan kylätupa Ronkulissa, joka on avoinna tiistaista torstaihin kello 10–17, perjantaisin kello 14–20 ja lauantaisin kello 11–14.
Lipunmyynti jatkuu edelleen myös Lippupisteen verkkokaupassa ja kaikissa myyntipisteissä, joita ovat muun muassa R-kioskit kautta maan.
Lippujen ovimyynti konserttipaikoilla alkaa tuntia ennen konsertin alkua. Jo vakiintuneena käytäntönä konserteissa tarjotaan alle 18-vuotiaille nuorille mahdollisuus päästä konsertteihin ilmaiseksi pääsylipun ostaneen aikuisen seurassa, jos konserteissa on tilaa.

Festivaalin huippukohtana on Ville Matvejeffin sovitus Camille Saint-Saënsin oopperasta Simson ja Delila, joka kuullaan Virojoen koulun salissa perjantaina 6. heinäkuuta kello 19. Ennen esitystä kapellimestari kertoo teoksesta taiteilijatapaamisessa Virolahden kirjastossa kello 18.15.
Esitykseen on koottu oma pieni festivaaliorkesteri, johon on saatu täydennyksiä festivaalin tuttuun taiteilijakaartiin: Norjasta saapuu Hans Petter Stangnes, trumpetti, HKO:n riveistä Sam Parkkonen, käyrätorvi, RSO:n viulisti Ville Koponen sekä Lappeenrannan kaupunginorkesterin Helka Seppälä, kontrabasso. Kaikkiaan lavalle kokoontuu 19 muusikkoa.

Viikon kysymys

Joko lunta on riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä