0

Lakien, sääntöjen ja sopimusten mukaisesti

Klamilan koulun tilanne on ymmärrettävästi herättänyt jo tovin aikaa melkoisia tunteita. Ongelmaa on pyritty ratkomaan eri tahoilla ja eri keinoin. Viranhaltijana en ole voinut enkä voi kuitenkaan lähestyä aihetta ”tarkoitus pyhittää keinot” -näkökulmasta.
Virkavastuulla toimittaessa käytettävien keinojen on ehdottomasti oltava lakien, sääntöjen ja sopimusten mukaisia. Eivät käräjäoikeuden lautamiehetkään voi lähteä jakamaan mielivaltaisesti lainvastaisia tuomioita, vaikka kuinka haluaisivat.
Ja tarkennuksena vielä, ettei kunnanjohtajalla tietenkään ole mitään veto-oikeutta lautakunnan päätöksiin. Otto-oikeuden käyttäminen on yksiselitteisesti kunnanhallituksen päätösvallassa ja sitä päätösvaltaa hallitus tämän koulukysymyksen kohdalla katsoi aiheelliseksi myös käyttää.

Osmo Havuaho
kunnanjohtaja

2 kommenttia aiheesta “Lakien, sääntöjen ja sopimusten mukaisesti

  • 29.6.2018 at 17:27
    Permalink

    Koulun lapsilleen voi valita jokainen vanhempi mistä haluaa .Näin myös.moni tekee kun asiat ei syystä tai toisesta toimi.Jospa kaikki lähtevät Klamilan koulusta muualle niin loppuvat nämäkin riidat .

  • 2.7.2018 at 12:15
    Permalink

    Hyvä Osmo, juurikin näin?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä