0

Virolahden koulukiistoista

Virolahden kouluselkkaus jatkuu edelleen, kenties useita vuosia.
Allekirjoittanut on omalta osaltaan yrittänyt saada sitä loppumaan, mutta jostain kumman syystä se ei käy viranhaltijoille. Näin estetään, ettei tänne tulisi lapsiperheitä. Toisin kuin Miehikkälässä, jossa niitä suorastaan houkutellaan.
Valitukset on tehty ja niitä puoltava päätös saatu aluehallintovirastolta, mutta näyttää siltä, että viranhaltijat kävelevät niiden ylitse. Sivistyslautakunta teki päätöksen asiaan, mutta kunnanjohtaja kumosi sen ”veto-oikeudellaan”. Aivan kuin Venäjän presidentti YK:n turvallisuusneuvostossa. Eli jätti eriävän mielipiteen kunnanhallitukselle, joka ratkaisi asian hänen hyväkseen Perussuomalaisten vastustuksesta huolimatta.
Mielestäni lautakunnassa ei pitäisi olla jäseniä, jotka ovat kunnan palkkalistoilla, koska niillä ei yleensäkään ole omaa mielipidettä vaan ovat aina solidaarisia työnantajalleen.
Maallikkojahan lautakunnan jäsenet tietysti ovat, mutta niin ovat käräjäoikeuden lautamiehetkin, jotka tuomioita antavat.
Laillisiahan viranhaltijoiden päätökset varmaan ovat, mutta tuntuu että niistä puuttuu kaikki inhimillisyys ja maalaisjärjen käyttö.
Oli miten oli, mutta olen kuitenkin tehnyt kaikkeni asian korjaamiseksi ehdottamalla ratkaisuja asiaan, mutta jostain syystä se ei viranhaltijoille käy.

Jaakko Palm (PS.)
Sivistyslautakunnan jäsen

Kommentteja aiheesta “Virolahden koulukiistoista

  • 29.6.2018 at 10:51
    Permalink

    Oikeuden tuomiotkin pyrkivät säilyttämään syytetyn ansiotyö mahdollisuuden. Lynkkaus mentaliteetti on keskiaikainen rangaistusmalli.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä