0

Idän Pelto juhlii 10-vuotista taivaltaan

Idän Pelto on tehnyt vapaaehtoisuuteen perustuvaa työtä orpolasten, vammaisten, köyhien ja vanhusten hyväksi jo vuosikymmenen ajan. Nyt yhdistys kutsuu kaikki mukaan juhlimaan kymmenvuotista taivaltaan.
Idän Pelto on kristillisiin arvoisin perustuva humanitaarinen toimija, joka tekee yhteistyötä monien eri avustusjärjestöjen ja seurakuntien kanssa niin Suomessa, Venäjällä kuin Israelissakin.
Yhdistys ylläpitää Miehikkälässä kirpputoria, jonka tuotto ohjataan seurakuntien ja järjestöjen kautta apua tarvitseville.
Idän Pellon toiminnan kautta on tullut tunnetuksi yksi miehikkäläläisten hyvistä ominaisuuksista, joka on vastuun kantaminen apua tarvitsevista ihmisistä sekä ilmastosta. Jo kymmenen vuoden ajan Idän Pelto on ojentanut miehikkäläläisten auttavat kädet eri puolille maailmaa.
Yhdistyksen juhlassa esitellään maailmankartta, jossa Miehikkälä on maailman napa. Miehikkälästä lähtevät säteet sekä kohteisiin, joita miehikkäläläiset ovat avustaneet että niihin, jotka ovat olleet yhteistyökumppaneita avustamistyössä.
Idän Pellon kymmenvuotisjuhlaa vietetään ensi lauantaina Miehikkälän kirpputorilla. Juhlapuheen tapahtumaan saapuu pitämään Markku Toimela, joka tunnetaan erityisesti Pohjois-Koreassa tekemästään vapaaehtoistyöstä.
Juhla alkaa kello 12. Kahvitarjoilu katuravintolassa alkaa kello 11.

Kommentteja aiheesta “Idän Pelto juhlii 10-vuotista taivaltaan

  • 12.7.2018 at 10:06
    Permalink

    Peli poikki,paloasema pysyköön pystyssä! Käyttöideoita riittää!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä