0

4H:lla taas metalliromun keräys

Kaakonkulman 4H-yhdistys järjestää jo perinteiseksi muodostuneen metalliromunkeräyksen Miehikkälässä ja Virolahdella 2.-12. elokuuta. Keräys järjestetään yhteistyössä 4H-liiton ja Stena Recycling Oy:n kanssa.
Keräyspaikkoina ovat Miehikkälässä Suur-Miehikkäläntien 500 ja Muurikkalan maaliikennekeskuksen läheisyydessä oleva paikka. Virolahdella romua kerätään Virojoen urheilukentällä ja Säkäjärvellä Mustavuoren tienhaarassa. Paikat merkitään kuhunkin keräyspisteeseen nauhalla.
Keräykseen saa tuoda vanhoja maatalousromuja, kuten äkeitä, auroja, niittokoneita ja maitotonkkia. Pienmetalliromua, kuten kiukaat, tiskipöydänkannet, ruohonleikkurit, polkupyörät, astianpesukoneet, pesukoneet, hellat, kattilat, purkit ja ovenkahvat ovat tervetulleita.

Ylipäätään kaikenlainen metalliromu on tervetullutta, kunhan se ei sisällä minkäänlaista ongelmajätettä.
Keräykseen ei saa tuoda: autoja, renkaita, akkuja, nesteitä, maaleja, ongelmajätteitä, kylmälaitteita tai sähkö- ja elektroniikkalaitteita.

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä