0

Klamin suku kutsuu jäsenensä koolle

KLAMI-SUVUN sukuyhdistys kutsuu suvun jäsenet koolle 21.-22. heinäkuuta järjestettävään sukukokoukseen. Perinteitä kunnioittaen sukukokousta vietetään Klamilassa ja sen lähiympäristössä.
Sukukokous käynnistyy lauantaina laivaretkellä Kuorsaloon. Retkellä tutustutaan jo keskiajalla asuttuun Kuorsalon saareen, jonka tunnetuin nähtävyys on yksi Suomen vanhimmista edelleen käytössä olevista hautausmaista. Laiva lähtee Klamilan satamasta kohti Kuorsaloa kello 11. Retkeltä palattua vietetään suvun kesken yhdessä iltaa Kalasatamassa.

Sunnuntaina sukukokousta jatketaan Klamilassa. Sunnuntaina ohjelma käynnistyy kello 9.30 Uuno Klamin ja sodassa kaatuneiden muistomerkkien kukituksella ja jatkuu jumalanpalveluksella Klamilan kirkossa. Kirkollismenojen jälkeen Klamilan Martat tarjoilevat lounasta Klamilan uudella kansakoululla.
Iltapäivällä on aika viettää Klamin suvun sukujuhlaa sekä pitää sääntöjen mukainen sukukokous Klamilan koulun salissa. Sukujuhlassa kuullaan Tuovi Sivosen tervehdys, musiikkiesityksiä sekä esitellään tämän hetkinen neuvosto. Juhlapuheen saapuu pitämään Jyrki Haikonen.
– Toivomme mahdollisimman monen suvun jäsenen pystyvän osallistumaan kokoukseen. Sukuyhdistyksemme on nyt 65 vuotta vanha, joten jatketaan suvun pioneerien alottamaa työtä ja pidetään jälleen hyvä sukukokous, toivoo Klami-suvun sukuneuvosto.

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä