0

Jarmo Peltola jyräsi Myllynmäen olympialaisissa

Virojoen urheilukentällä jatkettiin 6. heinäkuuta pitkää perinnettä, kun siellä pidettiin Myllynmäen olympialaiset jo 37. kerran. Kilpailuissa oli edustettuna kolme seuraa: Härmän Hortoilijat, Laisniemen Jäntevä ja Töllikön Töyssy.
Kisojen avajaisseremoniassa Myllynmäen olympiakomitean presidentti Lasse Mäkinen kehui uutta moottoritietä. Ajoaika Helsingistä Virojoelle on nyt lyhentynyt, eikä Mäkisen kilpailukeskittymistä enää häirinnyt stressaaminen siitä, ehtiikö hän työpäivän jälkeen ajoissa Virojoelle kisojen avajaisiin.
Kun siirryttiin alkupuheista kilpailuun, otti pääroolin HäHo:n Jarmo Peltola. Hän vei 5-otteluna käydyn kisan voiton näyttävällä tavalla. Peltola oli ykkönen kaikissa osalajeissa eli 100 metrin juoksussa, pituushypyssä, keihäänheitossa, kiekonheitossa ja 400 metrin juoksussa.
Nuoren polven edustajina kisailivat sisarukset Sara ja Roope Tilli. He suorittivat 3-ottelun, johon kuului 60 metrin juoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö. Näitä kilpailijoita ei asetettu paremmuusjärjestykseen.
Tulokset:
5-ottelu: 1) Jarmo Peltola HäHö 5 pistettä, 2) Esa Tilli TöTö 13, 3) Lasse Mäkinen HäHo 13, 4) Ari Vainio Jäntevä 18.
Lasten 5-ottelu: Roope Tilli 60 m 12,54, pituus 2,84, kuula 3,40, Sara Tilli 60 m 9,23, pituus 3,72, kuula 5,85.

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä