0

Tommi Takanen keskittyy jo MM-kisoihin

Lievään pettymykseen viikonvaihteessa päättyneet EM-kisat on skeet-ampuja Tommi Takasen kohdalla jo unohdettu ja hän keskittyy kuukauden kuluttua Etelä-Koreassa käytäviin maailmanmestaruuskisoihin. Samalla hän tavoittelee jo paikkaa Tokion olympialaisiin.
– Tekeminen on hyvin pienistä asioista kiinni, että tulos realisoituisi vielä parempana. Tulevan kuukauden aikana hiotaan yksityiskohdat kuntoon jotta ollaan valmiita realisoimaan kuukauden päästä menneen vuoden aikana tehty työ, Takanen suunnittelee.
Hän sanookin olevansa tavoitteensa mukaisessa aikataulussa ja siinä mielessä hyvässä asemassa, että Ampumaurheiluliitto on valinnut hänet jo tavoittelemaan tuota olympiapaikkaa Suomelle.

Kuluvan vuoden EM-kilpailuista ei jäänyt Takaselle kovin paljon kerrottavaa. Itävallan Leobersdorffissa ammutut kilpailut sujuivat niin häneltä kuin monelta muultakin suomalaiselta mollivoittoisesti.
Henkilökohtaisessa kilpailussa Takanen onnistui tuloksellisesti kohtuullisesti rikottuaan 117 kiekkoa 125:stä. Sijoitus oli 36:s.
– Se ei ikävä kyllä näissä kilpailuissa riittänyt menestykseen. Tällä tasolla pitää pystyä ampumaan yli 120 tuloksia menestyäkseen. Kilpailu on tiukkaa ja yksi ohi ammuttu kiekko merkitsee tuloksissa jopa kymmentä sijaa.

Miesten joukkuekilpailussa Suomi jäi harmittavasti yhden osuman päähän finaalista.
Sunnuntaina ammuttiin vielä mixed-kilpailu, jossa miehet ja naiset ampuivat parina.
Tommi Takanen rikkoi 70 kiekkoa 75:stä, mutta kun hänen parinsa Marjut Heinonen jäi tasostaan pahasti ja ampui vain 64 osumaa, ei menestystä karttunut. Lopputuloksissa Takanen ja Heinonen löytyivät sijalta 22.

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä