0

Suomalaismies pyrki luvatta Venäjälle

Viime perjantai-iltana Kaakkois-Suomen rajavartioston tekninen valvontalaitteisto havaitsi Imatran rajatarkastusaseman pohjoispuolisella rajavyöhykkeellä jalan liikkuneen suomalaisen mieshenkilön.
Mies pyrki Pietarintien suuntaisesti kohti Venäjän Svetogorskia. Henkilö otettiin kiinni Tax free -pisteen lähettyvillä ja luvaton rajanylitysaie estettiin. Henkilöllä ei ollut voimassa olevaa viisumia tai rajavyöhykelupaa, mutta hän pyrki asiakirjojen puutteesta huolimatta Venäjälle. Asiaa tutkitaan valtionrajarikoksena.
Vaalimaalle maastalähtötarkastukseen saapuneen latvialaisen miehen ajoneuvosta löydettiin vieteripatukka ja tutkanpaljastin. Miestä epäillään vaarallisen esineen hallussapidosta ja paljastinlaiterikkomuksesta.
Myös venäläiseltä mieheltä löydettiin Vaalimaan rajanylityspaikalla tehdyn maahantulotarkastuksen yhteydessä sähkölamautin sekä kaasusumutin. Miestä epäillään vaarallisen esineen hallussapidosta sekä lievästä ampuma-aserikoksesta.
Löydetyt vaaralliset esineet takavarikoitiin ja ne hävitetään asianmukaisesti.

Viikon kysymys

Tulivatko kesäkelit liian aikaisin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä