0

Espresso House avaa kahvilan Zsar Outletissa

Kahvilaketju Espresso House avaa kahvilan marraskuussa avautuvassa Zsar Outletissa. Valmistelutyöt ovat jo hyvässä vauhdissa ja henkilöstön rekrytoinnit ovat juuri startanneet kahvilapäällikön haulla, kerrotaan Zsarin taustayhtiö Efre Oy:n tiedotteessa.
– Olemme todella innoissamme päästessämme tuomaan Espresso Housen Suomen ensimmäiseen Outletkylään Vaalimaalle, jossa mannermaista kahvilakulttuuria osataan varmasti arvostaa. Yhteistyömme Zsarin kanssa on lähtenyt liikkeelle erinomaisesti, sanoo Espresso House Finlandin toimitusjohtaja Anssi Thureson tiedotteen mukaan.
Espresso House avasi ensimmäiset kahvilansa Suomessa vuonna 2015. Aluksi kasvu keskittyi pääkaupunkiseudulle, mutta tänä päivänä kahviloita on myös Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Lahdessa. Koko Suomessa kahviloita on nyt 30, ja kasvu jatkuu tasaisesti noin yhden kahvilan kuukausivauhdilla.

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä