0

Ravijärven Ratsastajilla uusi klubitalo

Ravijärven Ratsastajien uusi klubitalo on valmistunut Virolahdelle Nopalaan. Puhtaasti talkoovoimin rakennettu lämmin tila valmistui Leader-rahoituksen tuella, jonka lisäksi tukea saatiin Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiöltä.
Uusi kokous- ja kerhotila antaa valmiudet kehittää ratsastusseuran toimintaa entisestään. Tilasta löytyy keittiö, pukuhuone sekä wc ja siellä voi myös yöpyä. Klubitalon lämmössä on myös mahdollisuus seurata ratsastustunteja maneesiin antavan ikkunan kautta.
Ravijärven Ratsastajat juhlii klubitalon avajaisia Ravijärvellä lauantaina 1. syyskuuta kello 13-16. Ohjelmassa on kakkukahvien lisäksi muun muassa talutusratsastusta, keppihevosrata ja muuta mukavaa.

Viikon kysymys

Tulivatko kesäkelit liian aikaisin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä