0

Classic motocrossia Miehikkälässä

Miehikkälässä kisataan tulevana lauantaina Classic motocrossin päätösosakilpailu. Radalla nähdään 1960–80-lukujen motocrosspyöriä. Lisämausteensa lauantaina omassa kisassaan antavat MX50-luokan nuoret eli 5–8-vuotiaat kuljettajat.
Miehikkälän Moottorikerhosta mukana nähdään Classic-sarjan konkari Risto Kuisma ja luokkansa sarjajohtaja Joni Rinkinen. MX50-luokassa kerhoa edustaa 6-vuotias Miko Korpela.
Sunnuntaina pääosaa näyttelevät sivuvaunu-motocrossarit, jotka saapuvat eri puolilta Baltiaa mittelemään Baltian mestaruudesta kautensa päätöskisassa Miehikkälän moottoriradalla.
Kilpailulähdöt alkavat lauantaina ja sunnuntaina noin kello 12.
Miehikkälän Moottorikerho, Classic Motocross Finland ja Korvikunnid toivottavat kaikki tervetulleeksi seuraamaan vauhdikasta viikonloppua Miehikkälän moottoriradalle.

Kommentteja aiheesta “Classic motocrossia Miehikkälässä

  • 2.9.2018 at 08:08
    Permalink

    Lauantain kilpailut olivat todella mukavaa katsottavaa. Vanhimmat pyörät siirtivät ajatukset aikakoneen lailla toisenlaiseen maailmaan kuusi- ja seitsämänkymmenluvuille. Pyörien (ja kuskien) nuorentuessa lähtö lähdöltä palattiin erilaiseen ja kehittyneenpään muttei välttämättä parempaan nykymaailmaan. Yhteistä kaikille ajajille oli kuitenkin harrastamisen riemu joka näkyi peittelemättä varsinkin pienimpien alle kymmenvuotiaitten kasvoilta. Ikähaitari taisi olla viidestä seitsämäänkymmeneen, niin kilpailijoissa kuin katsojissa.
    Sivuvaunut olivat niin viihdyttävää katsottavaa, että tänään sunnuntaina on ihan pakko mennä katsomaan lisää. Kuskeja ja kyytiläisiä tulee Virosta, Latviasta, Liettuasta ja Suomesta kun ajetaan sivuvaunujen Baltic cuppia. Kansainvälinen tunnelma Miehikkälässä!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Ovatko mopoilijat häirinneet yöuniasi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä