0

Takasen kenraali sujui hyvin

Skeet-ampuja Tommi Takasen kenraaliharjoitus eli Hollolassa ammuttu skeetin superfinaali sujui hyvin. Vaikka lopputulos, 7. sija, ei parasta mahdollista ollut, mies itse sai mitä oli hakemassakin.
– Viime ajat on mennyt valmistautuessa MM-kilpailuihin. Harjoittelu on ollut kovaa ja osallistuin kovan harjoitusjakson päätteeksi nyt superfinaalikilpailuun. Viesti kilpailusta itselleni oli hyvä. Tehdyt asiat harjoittelussa ovat olleet oikeita ja kunto on nousussa. Harvoin tulee kilpailtua näin kovan harjoitusjakson keskellä, niin siihen nähden olen jopa yllättynyt näinkin hyvästä tuloksesta, hän summasi kisan.
Takanen ampui peruskilpailussa hyvän tuloksen 119/125 (23+25+23+24+24), jolla hän pääsi uusimaan pääsystä kuuden parhaan finaaliin. Uusinnassa tulos oli 11/12 ja hän jäi tiukassa tasaisessa kilpailussa seitsemänneksi.

Nyt edessä on ammuntakauden huipennus. Viikon kuluttua Takanen lentää Etelä-Koreaan ammunnan MM-kilpailuihin. Kilpailupäivät ovat 13. ja 14. syyskuuta.
– Keskittyminen on jo Etelä-Koreassa. MM-kilpailuissa jaetaan ensimmäisiä maapaikkoja 2020 olympialaisiin. MM-kisan neljä parasta saa maapaikan.
– Pääosa paikoista on jaossa ensi vuoden kilpailuissa, mutta minun tavoitteeni on lähteä hakemaan paikkaa nyt. Pääsisi sitten ensi vuonna kevyemmin mielin valmistautumaan kohti Tokiota 2020. Tulosten valossa tavoitteeni realisoituminen vaatisii 122 (+/-1) tulosta, eli lähellä liikutaan tasollisesti tällä hetkellä. Ensi viikolla fiilataan viimeiset silaukset ja sunnuntaina mennään, Takanen kertoi tavoitteistaan.

Viikon kysymys

Tulivatko kesäkelit liian aikaisin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä