0

Seudun luonto ja historia kiinnostivat sosiaalisen median vaikuttajia

KOTKAN-HAMINAN seudun ensimmäinen laaja vaikuttajamarkkinoinnin tapahtuma keräsi Harjun oppimiskeskukseen 30 sosiaalisen median sisällöntuottajaa.
Mukana oli bloggaajia, instagrammaajia, tubettajia ja muita sosiaalisen median vaikuttajia ympäri Suomea. Kaukaisimmat osallistujat saapuivat Oulusta ja Kokkolasta.
Hakuprosessin kautta valikoituneille osallistujille oli tarjolla kattava valikoima seudun luontoa ja historiaa esille tuovia aktiviteetteja. Valittavana oli muun muassa koskiuintia, koskenlaskua, jokijoogaa, korsupiknikkiä ja hevosaktiviteetteja.
– Kotimaan matkailussa luonto- ja maaseutukohteet ovat jatkuvasti kasvattaneet suosiotaan. Viikonlopun suosituimpia aktiviteetteja olivat koskenlasku, korsupiknik ja ratsastus, kertoo tapahtumaa koordinoinut Tiia-Mari Eilola Cursorista.

Tapahtuman tukikohtana oli Harjun oppimiskeskus, jossa järjestettiin myös monia viikonlopun aktiviteeteista. Harjussa oli mahdollisuus kokeilla koulu- tai talutusratsastusta, hevoskärryajelua ja kalliolaskeutumista.
– Harjun vastaremontoidussa päärakennuksessa nautittiin kartanoillallinen, ja ilta päättyi rantasaunan löylyihin, kertoo Harjun oppimiskeskuksen markkinointisihteeri Katja Vaske.
– Olemme onnellisia, että osallistujat viihtyivät Harjussa. Uskon että tapahtuman kautta saamme uutta näkyvyyttä Harjulle sekä matkailukohteena että oppilaitoksena.

Yksi sunnuntain aktiviteeteista oli Virolahden Bunkkerimuseon korsupiknik. Oppaan lisäksi osallistujat sonnustautuivat teeman mukaisiin maastovaatteisiin, ja jokainen sai mukaansa repun, josta löytyivät ruokailuvälineet – pakki, muki ja lusikkahaarukka – bunkkerissa nautittua lounasta varten.
– Korsupiknik oli järjestetty todella huolella. Bunkkeriin laskeuduttiin köysikaidetta pitkin. Bunkkerissa soi sodan ajan musiikkia ja ruoka oli oikein hyvää. Pakista syömisestä sai myös kivoja kuvia, iloitsi Lyhyenä hetkenä -bloggaaja ja sisällöntuottaja Pia Alapeteri.
Tapahtuman järjestäjänä toimi Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor yhdessä Harjun oppimiskeskuksen kanssa.

Hanna Nieminen

Viikon kysymys

Joko uskot Huuhkajien EM-kisapaikkaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä