0

Osuuskauppa aikoo purkaa vanhan leipomon

Kymen Seudun Osuuskauppa hakee purkulupaa omistamalleen leipomorakennukselle Virojoen keskustassa. Osuuskauppa ei näe järkeväksi kunnostaa vanhaa ja heikkokuntoista rakennusta. Leipomon tontin yritys sen sijaan haluaa pitää itsellään.
– Jos se kunnostettaisiin, niin se maksaisi varmaan lähes yhtä paljon kuin uuden rakentaminen. Rakennus on aika heikossa kunnossa, eikä meillä ole sille mitään käyttöäkään, sanoo Osuuskaupan kiinteistöasioista vastaava Jukka Virenius.
Rakennuksessa viimeksi toiminut Virojoen Leipä Ky lopetti toimintansa marraskuussa 2016.
Kymen Seudun Osuuskauppa omistaa myös leipomon tontin. Sen se haluaa pitää itsellään.
– Tontti on hyvin keskeisellä paikalla Virojoella ja myös hyvin lähellä S-markettia, joten sen haluamme pitää itse. Tässä vaiheessa sen suhteen meillä ei ole kuitenkaan mitään suunnitelmia, Virenius toteaa.
Virenius ei tässä vaiheessa myöskään tiedä, milloin rakennuksen purkaminen tapahtuu. Hän sanoo, että tuskin ainakaan nyt tulevan talven aikana.

Kommentteja aiheesta “Osuuskauppa aikoo purkaa vanhan leipomon

  • 14.9.2018 at 15:11
    Permalink

    Minun mielestä jollekkin yrittäjälle vuokraus olisi järkevämpi kuin purkaminen kun ei kerran ole mitään suuniteltu tälle paikalle , varmasti tulijoita olisi kun tiloista on puutetta . kun hiukan miettii niin vaikka nuoriso tilaksi/pajaksi missä voisi korjailla ja kokoontua nuoriso.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Tarkistatko säännöllisesti palovaroittimen kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä