0

Harmonikka soi Salo-Miehikkälässä

Harmonikkailoa syksyyn tuovat niin nuoremmat kuin vanhemmat taitajat sunnuntaina 30. syyskuuta. Tapahtumapaikkana on Salo-Miehikkälän seurantalo. Perinteisen harmonikkamusiikin ystäville on luvassa säveliä muun muassa Viljo Vesterisen, Onni Laihasen ja Malandon nuottikynästä unohtamatta Kaakonkulman omia nimiä Matti Rautaa ja Pentti Pohjolaa.
Kappaleista mainittakoon Sirkkojen tanssi, Guapita, Viipurin Vihtori, Iltatähti, Rantakoivun alla ja Yölintu. Konsertin päättää yhteisesitys Muistojen Miehikkälän ja Säkkijärven polkan sävelin.
Kotka-Harmonikat ry:n isännöimässä konsertissä esiintyvät muun muassa Kotkan Opiston harmonikkaryhmä Jarmo Saarisen johdolla, Merja Maaskola, Seija Kiiveri, Kiia-Maria Piispa, Kalle Kurvinen, Aki Hietala ja Mika Huusari.
Konsertti alkaa kello 15. Tapahtuma on aikuisille maksullinen. Kahviosta vastaavat Salonpojat.

Viikon kysymys

Hankitko aidon joulukuusen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä