0

Oletko huolissasi venäläisten kiinteistökaupoista Kaakonkulmalla?

Venäläiset ovat ostaneet kiinteistöjä eri tarkoitusta varten myös Kaakonkulman alueelta. Pelkäätkö, että näihin kohteisiin kätkeytyy turvallisuuspoliittisia tai esimerkiksi rikollisuuteen liittyviä uhkia?

Oletko huolissasi venäläisten kiinteistökaupoista Kaakonkulmalla?

 • Kyllä (75%, 123 ääntä)
 • Ei (25%, 42 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 165

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Oletko huolissasi venäläisten kiinteistökaupoista Kaakonkulmalla?

 • 27.9.2018 at 08:00
  Permalink

  En pelkää mutta ihmettelen niitä valtavia, keltaisia varastoja seiskatien varrella muutama kilometri Virojoelta Haminaan päin, (radio)maston vieressä. Kuka ne omistaa ja mihin tarvitaan tällaisia jättirakennelmia? Venäläiset näyttävät asioivan tällä alueella ahkerasti.

 • 1.10.2018 at 04:22
  Permalink

  Edellisen kanssa vähän samaa mieltä. Krimin jälkeen vanha imperialismin pelko on saanut itsellä uutta pelkoa purjeisiinsa. EU valinta meni sittenkin oikein. Mitä tässä nyt oikein pitäisi ajatella. Kuinka sitä Neuvostoliiton hajoamista aikoinaan poliitikkojen piirissä pelättiinkään. Pientä poliittista rekyyliähän tämä nyt vain on. Ja pelättiinhän sitä saksalaistenkin valtaavan Saimaanrantamme. Pari sadekesää 60~luvulla eikä saksalaisautoja juurikaan näy Puumalantiellä. Sinällään on kiva nähdä venäläisautojen määrän lisääntyvän kauppojen edessä…

Comments are closed.