0

Minkä maiseman sinä kehystäisit Virolahdella?

Kuten Virojoen kyläillassa syyskuun alussa oli puhetta, on Leader Sepra tuomassa keltaiset National Geographic -kehykset Etelä-Kymenlaaksoon.
Kehysten avulla on tarkoitus nostaa esiin sellaisia luonto- ja kulttuurikohteita, jotka ovat asukkaille tärkeitä ja arvokkaita, mutta eivät välttämättä vielä laajasti tunnettuja oman alueen ulkopuolella. Näitä kohteita toivotaan sitten alueen yritysten ja yhteisöjen hyödyntävän omassa toiminnassaan.
Virolahdella kehyksiin voi ensi kertaa tutustua Klamilan Silakkamarkkinoilla tulevana sunnuntaina. Tapahtumassa kuntalaisilla on tilaisuus käydä kertomassa, mikä omasta mielestä olisi paras paikka kehyksille Virolahdella. Syksyn aikana eri tilaisuuksissa kerättyjä ideoita käydään läpi asukkaiden kanssa ja viimeistään ensi keväänä ensimmäiset kehykset yritetään saada esille maastoon.
Leader Sepra on solminut yhteistyösopimuksen Keltaiset kehykset -tuotemerkin käyttöoikeudesta National Geographic -lehden kanssa. Yhteistyösopimus mahdollistaa Keltaisten kehysten hyödyntämisen alueen matkailukohteiden esiin nostamisessa. Osa tätä yhteistyötä on alueestamme kirjoitettavien juttujen ja kuvien julkaisu Suomen, Ison Britannian ja Viron National Geographic -lehdissä.
Keltaiset kehykset -yhteistyössä Sepran mukana ovat muun muassa kehykset valmistava EKAMI, paikallisia valokuvaajia, alueen kunnat sekä elinkeinoyhtiö Cursor.
Klamilan silakkamarkkinat järjestetään kalasatamassa sunnuntaina kello 10-15.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä